سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://Ahorayearyaii.ParsiBlog.com
 
قالب وبلاگ
www.shereno.com
لینک دوستان
www.shereno.com




سلام بر تو آااای عشگ من
میدونم که صدامو شناختی‌ پس خودمو معرفی‌ نمیکنم
شایدم نشناختی، منم گضنفر

آااه ‌ای عشگ من، چند روز که دلم برات گرفته و گلبم مثل یه ساعت دیواری هر دگیگه شصت لیتر آب را تگسیم بر مجذور مربع می‌کنه، حالا بگو بگال محل ما چند سالشه؟
امروز یاد آن روزی افتادم که تو من را دیدی و یک دل‌ نه صد دل‌ من را عاشگ خودت کردی. یادت می‌‌آید؟
ای بابا عجب گیجی هستی‌، یادت نمی‌آید؟
خیلی‌ خنجی، خودم میگم. اون روز که من زیر درخت گیلاس سر کوچه، لبو کوفت می‌کردم با بربری. ناگهان پدرت تو را با جفتک از خانه بیرون انداخت و من مثل اسب به تو خندیدم، خیلی‌ از دست من ناراحت شدی. ولی‌ با عشگ و علاگه به طرف من آمدی. خیلی‌ محکم لگدی به شکم من زدی و رفتی‌. آن لگد را که زدی برگ از چشام پرید و حسابی‌ عاشگت شدم.
از آن به بعد هر روز من زیر درخت گیلاس می‌‌ایستادم تا تو را ببینم، ولی‌ هیچوگت ندیدم. اول فکر کردم که شاید خانه تان را عوض کردید ولی‌ بعدا فهمیدم درخت گیلاس را اشتباه آمده بودم.

یک گاب عکس خالی‌ روی میزم گذاشتم و داخل آن نوشتم "عشگم" هروگت آن را میبینم به تو فکر می‌کنم و تصویر تو را به ذهن می‌‌آورم. اینم بگم که من بدجوری گیرتیم هااااااااا ! مثلا همین دیروز داداشم داشت به گاب نگاه میکرد، دو تا زدم تو سرشو بهش گفتم مگه تو خودت ناموس نداری به دختر مردم نگاه میکنی‌؟

راستی‌ این شماره‌ای که به من دادی خیلی‌ به دردم خورد. هر روز زنگ میزنم و یک ساعت باهات درد‌ دل‌ می‌کنم و تو هم هی‌ میگی‌ "مشترچ مورد نظر در شبکه موجود نمی‌باشد" من که میدونم منظورت از این حرفا چیه! منظورت اینه که تو هم به من عشگ میورزی، مجه نه!؟

یه چیزی بهت میگم ولی‌ ناراحت نشی‌، گوساله! این چه وضع ابراز عشگه؟
ناراحت شدی؟ خاچ بر سر بی جنبت!! آدم انگد بی جنبه؟
ولی‌ میدونم یکی‌ از این روزا سرتو میندازی پایین و عین بچه? آدم میای تو خونه? من، راستی‌ خواستی‌ بیای ده تا نون بربری هم سر راهت بجیر!

یه روزی میام خواستگاریت، می‌خوام خیلی‌ گرم و صمیمی‌ باباتو ببوسم و چندتا شوخی‌ دستی‌ هم باهاش می‌کنم که حسابی‌ اول زندگی‌ باهم رفیگ بشیم، راستی‌ کله? بابات مثل نور افکن میمونه. بعد عروسی‌ بهش بجو خیلی‌ طرف خونه? ما پیداش نشه. من آدم کچل میبینم مزاجم بهم میریزه!

چند وگت پیش یه دسته گل برات از باگچه کندم که سر کوچتون دادمش به یه دختر دیگه، فچر بد نکن! دختر داشت نگاهم میکرد منم تو رودرواسی جیر کردم گل‌ رو دادم بهش، اونم لبخند ملیحی از ته روده اش به من زد. درسته دختره از تو خیلی‌ خوشگل تر بود ولی‌ چیکار کنم که بیخ ریش خودمی.

راستی‌ من عاشگ گورمه سبزی ام (البته بعد از تو) اگه برام خواستی‌ درست کنی‌ حواست باشه، بی‌ نمک بشه، بسوزه، بد طعم بشه همچی لگدی بهت میزنم که نفهمی از من خوردی یا از خر!

خلاصه اینکه بی‌ گراری نکن، یه خط شعر هم برات گفتم. خوشت اومد اومد، نیومد به درک!

بی‌ تو مهتاب شبی گضنفر باز از آن کوچه گذشت
فکر نکن یاد تو بودم آ، داشتم اونجا ول می‌گشتم


گضنفر تو

         

                                             


[ دوشنبه 92/2/23 ] [ 7:34 عصر ] [ مسافر01 ] [ نظرات () ]

 

دلم تن داد به عکس هایی که  منو به شوق اوردند حالا خودت دگه تصمیم بگیر چی هست اینا...

























[ دوشنبه 92/2/23 ] [ 7:29 عصر ] [ مسافر01 ] [ نظرات () ]

مقامات دبی برای جلب توجه توریست ها از اتومبیل های لوکسی همچون لامبورگینی مازراتی ، بنتلی کانتیننتال ، شورلت کامارو ، بنز SLS و حتی فراری برای خودرو های پلیس خود استفاده میکنند.

 

 


[ دوشنبه 92/2/23 ] [ 7:23 عصر ] [ مسافر01 ] [ نظرات () ]

آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه و کانادا بیشترین ایرانی ها را به خود اختصاص داده اند. این خبری است که قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل بیان کرده و گفته که بانک اطلاعاتی خارج از کشور در حال تکمیل است و در حال حاضر بانک اطلاعاتی 10 هزار ایرانی متخصص خارج از کشور در اختیار است.

اگر آمارهای سازمان های مختلف درباره جمعیت ایرانی ها در کشورهای خارجی را بررسی کنیم، متوجه خواهیم شد که از شش میلیون ایرانی که در کشورهای خارجی زندگی می کنند، فقط حدود سه میلیون و 500 تا چهار میلیون ایرانی در این پنج کشور زندگی می کنند. چرا این پنج کشور به مقصد ایرانی ها تبدیل شده است؟ هرکدام این کشورها چه تعداد ایرانی را به خود اختصاص داده اند؟ اوضاع زندگی ایرانی ها در این پنج کشور چگونه است؟ هرکدام از این کشورها پذیرای کدام قشر از ایرانی ها هستند؟

1 – آمریکا؛ بیشترین ایرانی

طبق آمارها، کشور آمریکا از دیرباز مقصد ایرانی های زیادی بوده و در حال حاضر بیشترین ایرانی ها در کشور آمریکا زندگی می کنند.

آمارها از میزان ایرانی های مقیم آمریکا متفاوت است و از سال 2000 به بعد تعداد رسمی ایرانی های آمریکا اعلام نشده اما آمارهای متفرقه از حضور یک میلیون و 800 تا دو میلیون ایرانی در این کشور خبر می دهد. گفته می شود بیشتر ایرانیان در جنوب کالیفرنیا و لس آنجلس (حدود 700 هزار نفر) حضور دارند. بعد از این دو شهر، واشنگتن، نیویورک، هیوستون، اوهایو و شیکاگو از لحاظ جمعیتی بیشترین ایرانی ها را به خود اختصاص داده اند.

به گزارش کامرانیه واشنگتن و حومه حدود 300 هزار ایرانی و کمترین جمعیت ایرانی ها مربوط است به ایالت «مین» در شمال شرقی آمریکا که حدود 10 خانوار در آن زندگی می کنند. حدود 80 درصد ایرانیانی که در آمریکا زندگی می کنند دارای تحصیلت عالی هستند و همین نکته نشانگر آن است که ایرانی ها مقیم آمریکا جزو تاثیرگذارترین قشر این کشور هستند.

یکی از تفاوت های مهم در مهاجرت ایرانی ها به آمریکا نسبت به کشورهای دیگر، حضور پررنگ خانواده هاست. برخلاف چهار کشور دیگر پرجمعیت ایرانی که مهاجرت کنندگان آن را اکثرا دانشجویان و جوانان تشکیل می دهند، آمریکا اما شرایط آسانتری را برای دادن اقامت به خانواده ها دارد و همین نکته باعث شده تا سبک مهاجرت کنندگان به این کشور متفاوت باشد.

به همین دلیل میزان زاد و ولد ایرانی ها در آمریکا از کشورهای دیگر بیشتر است و طبق آخرین آمار ثبت احوال ایران، سالانه در آمریکا حدود دو هزار ایرانی متولد می شوند. پزشکان و متخصصان، اساتید دانشگاهی، مهندسان کامپیوتر و... ازجمله مشاغلی هستند که ایرانی های زیادی را به خود جذب کرده اند و قشر اعظم ایرانی ها جذب این شغل ها می شوند. به جز این صنوف، ایرانی های شاغل در آمریکا گروه بزرگ دیگری را تشکیل می دهند که به علت داشتن مهارتی متوسط و مدرک تحصیلی نه چندان بالا، نتوانسته اند به مدارج بالایی برسند و در سطوح بسیار پایین مشغول شده اند و اگر ماندن در ایران را انتخاب می کردند، مطمئنا موقعیت های شغلی و مالی بهتری را نصیب خود می کردند.


2 – انگلستان؛ موج بازگشت

درمورد تعداد ایرانیان مقیم انگلستان خیلی آمار دقیقی وجود ندارد. آخرین آمار رسمی هم مربوط به سال 2001 است که خود دولت بریتانیا تعداد ایرانیان یان کشور را 43 هزهار نفر ذکر کرده بود و در سال 2009 تخمین زده اند این آمار به 58 هزار نفر رسیده. هرچند به نظر می رسد آمار خیلی بیشتر از این رقم ها باشد. در سال 2004 سفارت ایران در انگلیس این تعداد را 75 هزار نفر اعلم کرده بود، درحالی که چندی پیش سایت های خبری ایران این تعداد را 500 هزار نفر نوشته بودند.

موج مهاجرت ایرانیان به بریتانیا از سال 1979 میلادی یعنی بعد از انقلاب اسلامی آغاز شد که در آن مقطع حدود هشت هزار نفر از ایران به این کشور مهاجرت کردند. نقل می کنند که درصد بالایی از مهاجرین ایران به انگلستان بعد از مدت کوتاهی دچار افسردگی های روحی می شوند و بازگشت را ترجیح می دهند. دلیل این مسئله شاید تفاوت سبک زندگی و آب و هوای کاملا متضاد منطقه بریتانیا باشد. هزینه زندگی در انگلستان نسبت به سایر کشورهای اروپایی فوق العاده بالاست (حدودا سالی 50 تا 100 میلیون تومان) و به همین دلیل ما با سیل مهاجرین به این کشور مواجهیم که بعد از مدتی از نظر مالی کم می آورند و به کشور بازمی گردند.


3 – آلمان؛ محبوب ایرانی ها

350 هزار نفر، این قابل اطمینان ترین آماری است که در حال حاضر از تعداد ایرانیان مقیم آلمان به دست آمده. البته آمارهای تاییدشده سازمان های بین المللی از حضور 120 هزار ایرانی در سال 2003 خبر می داد که کمتر از حد واقعی به نظر می رسد. در کل، آلمان و کشور همسایه اش اتریش از مقاصد محبوب ایرانی ها برای زنگدی محسوب می شوند. در سال های دفاع مقدس و بعد از آن بعضی از جانبازان برای درمان به این کشور اعزام می شدند که تصویر آن را در فیلم «از کرخه تا راین» حاتمی کیا به خاطر داریم. بعدها هم با ترانسفر چند بازیکن ایرانی به بوندس لیگا مثل مهدوی کیا و دایی و... برخورد اجتماعی ژرمن ها با ایرانی ها بهتر شد و شرایط زندگی در این کشور سهل تر از قبل شد. پس از آمریکا بیشترین ثبت ولادت ایرانی ها مربوط به کشور آلمان است که سالانه حدود 700 ایرانی در این کشور متولد می شوند.


4 – فرانسه؛ اقامت کوتاه

در یک آمار نه چندان دقیق تعداد ایرانیان مقیم فرانسه در سال 2000 میلادی 19 هزار نفر ذکر شده که کاملا واضح است نمی تواند آمار دقیق و قابل اعتنایی باشد. این آمار تا سال 2010 بین 300 تا 320 هزهار نفر تخمین زده شده است. بخش عمده ای از سفر ایرانیان به فرانسه به دلیل تحصیل در دانشگاه های این کشور است. اگر گشتی در سایت های فارسی زبان بزنید با انبوه سایت هایی مواجه می شوید که جوانان ایران را تشویق به ادامه تحصیل در فرانسه می کنند. پس از این نظر ایرانیان مقیم فرانسه اغلب از قشر تحصیلکرده و ثروتمند محسوب می شوند. البته ایرانیانی که بها ین کشور مهاجرت می کنند بیشتر برای تحصیل آنجا هستند و ایرانی های کمتری این کشور را برای اقامت دائم انتخاب می کنند. یکی از مشکلات اصلی ایرانیان در این کشور برخورد نه چندان مناسب فرانسوی ها با مهاجرین خاورمیانه است.



5 – کانادا؛ هر روز بیشتر از دیروز

با این که در لیست پنج کشور دارای بیشترین ایرانی، کانادا آخرین رتبه را به خود اختصاص داده است اما شواهد نشان می دهد تا چند سال آینده رشد ایرانی های این کشور بسیار بالاتر برود و جزو سه کشور اول قرار بگیرد. طبق آمار ثبت و احوال ایران، سالانه حدود یک میلیون و 100 هزار ایرانی در کانادا تولد خود را ثبت می کنند و روند رو به رشدی دارند. به گزارش کامرانیه براساس اطلاعات مربوط به سال 2008 از اداره آمار کانادا، جمعیت ایرانیان مقیم کانادا 41290 نفر هستند که مسلما این آمار چندان دقیق نیست و تعداد ایرانی های کانادا بسیار بیشتر از این است. طبق آمارهای سازمان های مختلف در حال حاضر تعداد ایرانی های مقیم کانادا حدود 300 هزار نفر است و فقط 110 هزار نفر در ایالت اونتاریو زندگی می کنند که اکثر آنها به قشر برتر کانادا اختصاص دارند.

مهم ترین قشر مهاجر ایرانی به کانادا از دانشجویان هستند که اکثرا حداقل مدرک لیسانس دارند و برای مدارک بالاتر تحصیلی ترجیح داده اند به این کشور سفر کنند. باتوجه به اینکه در این کشور هزینه زندگی ایالت به ایالت با یکدیگر تفاوت های اساسی دارند، دانشجویان ایرانی اکثرا ترجیح می دهند، زندگی خود را در شهرها و روستاهای دورافتاده شروع کنند و به همین جهت در شهرهای کوچک کانادا هم ایرانی های زیادی وجود دارند.

این شهرهای کوچک و روستاهای کانادایی پر است از ایرانی هایی که در ایران مدرک پزشکی عمومی خود را گرفته اند و حالا در این شهرهای دورافتاده، امتحان های سخت پزشکی را می گذارند تا شاید در پنج، شش سال بعد اجازه طبابت در کانادا را کسب کنند. در آن طرف ماجرا ایرانی های تورنتو از مرفه ترین مردم کانادا هستند که در بین خود کانادایی ها هم زبانزد هستند و بهترین خودروها و منازل متعلق به آنهاست.

منبع : ایران سان


[ جمعه 92/2/20 ] [ 2:30 صبح ] [ مسافر01 ] [ نظرات () ]

   

ام‌اس الور آو دسیز یا شیقته دریاها یک کشتی گردشی تحت مالکیت رویال کارائیب اینترنشنال است. این کشتی خواهر کشتی ام‌اس اوئیسیس آو دسیز است که به همراه یکدیگر توسط شرکت رویال کارائیب اینترنشنال مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کشتی تفریحی، بزرگترین کشتی ساخته شده توسط بشر تاکنون است. فرایند ساخت این کشتی از فوریه 2006 در تورکو فنلاند آغاز شد و در 2 دسامبر 2008 به آب انداخته شد. این کشتی با 360 متر طول 90 متر بلند تر از کشتی معروف تایتانیک میباشد. این کشتی غولپیکر میتواند 6318 نفر مسافر را در خود جای دهد. این درحالی است که بیش از 2300 خدمه و پرسنل دارد. در این آلبوم نحوه خدمت رسانی به این تعداد مسافر را در بخش های مختلف مانند آشپزخانه ، لاندری ، سیستم کنترل و ... ملاحظه خواهید کرد.

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

 

2گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

4گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

16گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

17گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

18گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

19گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

20گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

21گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

22گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

23گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

24گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

25گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

26گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

27گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

28گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

29گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

30گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

31گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

32گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

33گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

34گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

35گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

36گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

6گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

7گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

8گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

9گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

11گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

14گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

15گروه اینترنتی ایران ناز ، www.irannaz.info

جهت عضویت در گروه اینترنتی ایران ناز کلیک کنید


[ چهارشنبه 92/2/18 ] [ 7:32 عصر ] [ مسافر01 ] [ نظرات () ]


عکسهایی از بچه های نازو دوست داشتنی

عکسهایی از بچه های نازو دوست داشتنی

عکسهایی از بچه های نازو دوست داشتنی

 عکسهایی از بچه های نازو دوست داشتنی

عکسهایی از بچه های نازو دوست داشتنی

عکسهایی از بچه های نازو دوست داشتنی

عکسهایی از بچه های نازو دوست داشتنی

عکسهایی از بچه های نازو دوست داشتنی

عکسهایی از بچه های نازو دوست داشتنی

عکسهایی از بچه های نازو دوست داشتنی

عکسهایی از بچه های نازو دوست داشتنی

عکسهایی از بچه های نازو دوست داشتنی

عکس های فانتزی و سه بعدی

عکسهای فانتزی و سه بعدی

عکسهای فانتزی و سه بعدی

عکسهای فانتزی و سه بعدی

عکسهای فانتزی و سه بعدی

عکسهای فانتزی و سه بعدی

عکسهای فانتزی و سه بعدی

عکسهای فانتزی و سه بعدی

عکسهای فانتزی و سه بعدی

عکسهای فانتزی و سه بعدی

جهت عضویت در گروه اینترنتی ایران ناز کلیک کنید


[ چهارشنبه 92/2/18 ] [ 7:19 عصر ] [ مسافر01 ] [ نظرات () ]

  امید جعفرنژاد از معماری اماکن تاریخی مختلف ایران، عکس‌های پانورامای دیدنی تهیه کرده است. برخی از عکس‌های این مجموعه از کنار هم قرار دادن بیش از 70 عکس به دست آمده است. او از معدود عکاسان ایرانی است که به صورت تخصصی از اماکن تاریخی و معماری نقاط مختلف ایران، "عکس‌های پاناروما" تهیه می‌کند و در حال حاضر در حال تهیه مجموعه "معماری و سقف‌های" ایران است.

او درباره سبک عکاسی خود به دویچه وله فارسی می‌گوید: "این سبک عکاسی به پانوراما معروف است. نوع کامل آن عکس‌های 360 درجه می‌شود. یعنی از کنار هم قراردادن چندین عکس به یک عکس با نمای باز می‌رسیم". به گفته امید جعفرنژاد ویژگی و مزیت عکس‌های پانوراما در افزایش کیفیت و رزولیشن نهایی عکس و پوشش نماهای بسیار باز است و بطورکلی پوشش نماهای بسیار باز از ویژگی عکس‌های پانوراماست.

 


[ یکشنبه 92/2/15 ] [ 5:49 عصر ] [ مسافر01 ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
امکانات وب

کد موسیقی برای وبلاگ

کد تغییر شکل موس